29. elokuuta 2010

Vko no.1 ja no. kakkosen mutuilua

Jepa.

Ensimmäinen viikko on nyt takana ja informaatiotulva on ohi, ainakin hetkeksi. Se ei kuitenkaan vienyt miestä mennessän vaan suuntasi tämän rannalle. Suunta on nyt selvä ja tekemistä riittää. Lukujärjestykseni on vielä aivan palasina ja opomme lupasi auttaa maanantaina sen kasaamisessa. Taisi siellä olla yksi kurssi, jota en pystyisi hyväksilukemaan Inksan aprolla. Tämä ko. "apro-setti" siis sisältää yhteensä 24op:n arvosta avoimen KyAMK:n kautta opiskeltuja kursseja. Ja mitä niistä olisi vielä hyvä käydä uudestaan? Taidehistorian aion jättää muille, haha ja th:n opettajahan on ihan kiva. Mutta onneksi sieltä löytyy hyviä kursseja uusien opettajien vetäminä, jonne on aivan pakko päästä, esimerkiksi Graafisen suunnittelun perusteet, thumbs up! ja tietysti aina loistava Piirustus ja maalaus-kurssi. Ikävästi sielä lukujärkässä vielä kummittelee tietotekniikan perusteet, jolle voisin ehkäpä sanoa, että jepa ja katsoa mitä muuta olisi tarjolla. Sen tilalle kovasti kutkuttaisi saada toisen vuosikurssin opiskelijoiden Julkaisugrafiikan kurssi, jossa työstettäisiin ryhmissä oma lehti! Ry-rym-rymy in my mind! Ihan infernaalisen siisti aihe. Nyt se kurssi Rymy-flowssa kousiin, ai että. Ja lopuksi mukavasti vielä ruotsin preppikurssi numero yksi, haha :D (ja toinen odottaa seuravassa jaksossa... tainnut vierähtää jo viisi vuotta, kun lukiossa viimeksi ähersin ruotsin kanssa. Mikä muotoiluinstituutti?

Noin, se lukujärjestyksistä.

Tutoreiden järjestämä picnic Kouvolan "urheilu"-puistossa tuotti monia uusia kavereita; hyviä kavereita. Mutta miten he kaikki sattuivat olemaan audiovisuaalisella linjalla? Missä ovat kaikki graafikot? Kukkuu... huhuu, muutaman löysin. Vielä on kymmenkunta hukassa. Siitä olen kutenkin varma, että viestinnän kavereista nitoutuu ääreest hyvä ryhmä. Muutama helsinkiläinen partiolainenkin tuli vastaan, aika siistii. Picnicillä leikittiin heti Norjalaista jalkaleikkiä, jepa-jepa! Hartaasti toivoisin myöskin, että viestinnän joukoista löytyisi uusi kitarakaveri, notta taidot pysyisivät hallussa ja tai jopa paranisivat. Sepä se vasta olisikin siistiä.

To do-listalta löytynee vielä vuokrasopparin kirjoittamista, sähkäsopimuksen purkua, samaten pitää hoitaa kotivakuutus, mokkula-asioita hoitaa, opiskelijakortti tilata, opintotukiasia-paperit laittaa eteenpäin kelalle. Ja kätevästi nää lukee tässä,jos mie unohdan, että mitä piti tehdä, just hyvä.

Kohta on juna Kouvolassa ja aika pakata Ruttana takaisin reppuun. Tulevaa viikkoa odotellessa on hyvä on hyvä suunnitella seuraavan viikonlopun ohjelmaa.

/typot korjailen ehkä sitten huomenna/

2 kommenttia:

  1. Oooh, julkaisugrafiikan kurssi, kuulostaa hyvältä! Hyvä että Rymy-flow on vielä päällä, sen voimalla menee kurssi jos toinenkin!

    Hei just niihin audiovisuaalisen puolen kavereihin pitääkin solmia suhteita, niiden jeesiä kun tarttet kuitenkin jossain vaiheessa, sitten kun on aika tehdä verkkolehtiä tai ties mitä iPad-sovelluksia...

    Kai sä hei laitat tänne kuvia kans? Olispa kivaa. Siis ei muuta kuin jepa.

    Rymy-Eeva

    VastaaPoista
  2. Kyl. Heti, kun sellasta saan aikaiseksi :D pian kuitenkin. Ja musiikkijutttuij kans, sitten kun saan sellasset tavarat tänne Kouvolaan.

    VastaaPoista