18. joulukuuta 2010

Vuosi 2010 purkissa, muutaman päivän vajeella.

Törts.

Homma on nyt niin, että vuosi 2010 lähentelee loppuaan ja tarjoaisi vaihdossa vuotta 2011? Miltäs kuulostaisi?

Miettiessäni mitä kaikkea nyt tämän vuoden aikana on tapahtunut, en voi välttyä siltä, että tapahtuimia on ollut todella paljon. Uusia tuttavuuksia on kertynyt enemmän kuin osaan edes laske sormillani ja muutamia ystäviäkn on matkan varrella tupsahtanut eteeni. Parhautta, niin kuin Otto taisi josksus Inksassa tokaista.

Valokuvatkin järjestelin nyt fiksuun järjestykseen, jota toivottavasti opin käyttmän tulevina vuosina. Holga on tuottanut iin iloja kuin hämmästelyitä :D mahtava kamera! Vanha kunnon 40D on ollut kovassa käytössä; kuvia nyttäisi olevan lauottu yli 4000 kertaa, ainakin. Kritiikki on ollut tietysti kovaa, ja emplat kuvat pyyhitty pois bittiaaruuteen.

Paljon tuli lenkkeiltyäkin alkuvuodesta. Pikasen vajaa pari kukautta ehdin harrastaa lenkkeilyä ja pästä sen makuun, mutta polveni tuntuivat mit ilmeisimmin olevan toista mieltä. Ehkäpä polveni antavat uuden tilaisuuden juoksemiseen tulevana vuotena? Ja lenkkeilyseurakin oli mitä parhainta! :) Jepa.

Kilke -suurleirikin tuli koettua. Rymy on ja oli leiripestinä myös parhautta. Ai oliko DL jo tänään?! :D

Mitäs vielä...

Muutin Kouvolaan, mukavaan kaksioon. tien toisella puolella on Kouvolan Käpylän kirkko. Ai etät niitä muutamaa sunnuntai aamua, kun sai herätä Kouvolassa :)

Musiikin sralla miellytävimmt uudet minulle olivat loistavat Nibiruan, Donkeyboy. Nmä ovat melkeimpä kuin yö ja päivä. Mutta niinkuin silloin tällöin sanon: "kontrastin pitää olla hyvä". haha :D

No joo... Nyt laitetaan kuvia esille :) Kuvat ovat vuoden varrelta, suhteellisen korrektissa aikajärjestyksessä.
Hehe :) Kaikenlaiseta. Kaikkea en nyt tähän hätään löytänyt. Kivoista hetkisä olisi voinut laittaa paljon enemmänkin kuvia, mutta nämä tällä kertaa :)

Hyvää joulua ja mukava uutta vuotta!


/Jussi

Ps. Pient korjausta asiaan... Eli kuvathan siis ovat pääpiirteittäin sellaisia otoksia, joista ite pidän. Sinänsä näistä kuvista ei löydy "mitään" viittauksia tämän vuoden tapahtumiin... :)

1 kommentti:

  1. Kivoikuvii! :)

    Diggasin erityisesti Merihaka-photosta! Oon aina pitänyt sitä aliarvostettuna kaupunginosana, mutta sä löysit sieltä kyllä ihan uusia värejä!

    Oli kiva vuosi.

    VastaaPoista